Lansarea Campaniei Internaționale "16 Zile de activism împotriva violenței în bază de gen"

Duminică, 25 noiembrie 2018, de Ziua Internațională pentru Eliminarea Violenței împotriva Femeilor, a fost lansată Campania Internațională „16 zile de activism împotriva violenței în bază de gen” care a avut loc în Scuarul Europei din Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt” din Chișinău. În anul 2018, mesajul campaniei este #HearMeToo End violence against Women and Girls (trad. în română - Opriți violența față de femei și fete).

Scopul campaniei a fost sporirea gradului de informare și sensibilizare a populației Republicii Moldova cu privire la fenomenul violenței în bază de gen.

În cadrul evenimentului, au fost distribuite materiale informative și oferite consultații gratuite pe probleme legate de violența de gen. Evenimentul a fost organizat de Promo-LEX, Asociația Împotriva Violenței în Familie "Casa Marioarei" și RCTV Memoria, în parteneriat cu Poliția Republicii Moldova, cu suportul financiar oferit de Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova.

Mai multe detalii

 

 

 

 

News

16 zile de activism împotriva violenţei în bază de gen

16 zile de activism împotriva violenţei în bază de gen

Cu fiecare zi,voluntarii nostri devin tot mai creativi. Ne bucurăm mult că avem susținători, pentru a combate violența în familie.

Orange Day!

Orange Day!

Campanie internaţională de prevenire şi combatere a violenţei împotriva femeilor şi fetelor.  sursa: AntiViolenta.md

Fii voluntar!

Fii voluntar!

Voluntariatul este o formă de activitate accesibilă şi constructivă pentru elevii şi studenţii care sunt gata să ofere o parte din timpul lor activităţilor de prevenire şi combatere a fenomenului de violenţă în familie. Asociaţia Împotriva Violenţei în Familie"Casa Mărioarei" promovează activitatea de voluntariat oferind tinerilor posibilitatea de a se autodezvolta....

Implicăte!

Implicăte!

Paricipă la acţiuni de prevenire şi combatere a violenţei în familie. Fii cel care poate face o schimbare. Doar împreună putem pune capăt durerii!

JoomShaper