Conferința de încheiere a proiectului ” Prevenirea violenței bazate pe gen prin metode inovative de educație aplicate tinerilor”

 

 27 februarie 2018

 În sala de festivități a Liceului teoretic ”Aurel David” s. Bardar a avut loc Conferința de încheiere a proiectului ” Prevenirea violenței bazate pe gen prin metode inovative de educație aplicate tinerilor”, organizat de Asociația Împotriva Violenței ,,Casa Mărioarei” în parteneriat cu Consiliului Local de Tineret Bardar cu susținerea Fondului Canadian pentru Inițiative Locale.        În cadrul conferinței au fost făcute totalurile proiectului, s-m discutat despre cunoștințele acumulate și implementare lor în viața de zi cu zi, a fost distribuit pliantul elaborat de tinerii care au participat în proiect împreună cu specialiștii ”Casă Mărioarei ”, au fost expuse impresiile participanților și a reprezentanților Autorităților Publice Locale.

De asemenea, tinerii au pregătit un flash mob cu genericul ”O relație armonioasă este atunci când există ...” prezentat printr-un dans popular care a implicat toți participanții și a generat o explozie de emoții pozitive. 
De asemenea, Administrația Liceului care a organizat un mic concert cu participarea elevilor talentați ai liceului.

 

News

16 zile de activism împotriva violenţei în bază de gen

16 zile de activism împotriva violenţei în bază de gen

Cu fiecare zi,voluntarii nostri devin tot mai creativi. Ne bucurăm mult că avem susținători, pentru a combate violența în familie.

Orange Day!

Orange Day!

Campanie internaţională de prevenire şi combatere a violenţei împotriva femeilor şi fetelor.  sursa: AntiViolenta.md

Fii voluntar!

Fii voluntar!

Voluntariatul este o formă de activitate accesibilă şi constructivă pentru elevii şi studenţii care sunt gata să ofere o parte din timpul lor activităţilor de prevenire şi combatere a fenomenului de violenţă în familie. Asociaţia Împotriva Violenţei în Familie"Casa Mărioarei" promovează activitatea de voluntariat oferind tinerilor posibilitatea de a se autodezvolta....

Implicăte!

Implicăte!

Paricipă la acţiuni de prevenire şi combatere a violenţei în familie. Fii cel care poate face o schimbare. Doar împreună putem pune capăt durerii!

JoomShaper