Casa Mărioarei - casa noului tău început

Peste 63 % din femeile în vârstă de 15 ani și mai mult au fost supuse cel puțin o dată la o formă de violență fizică, psihologică sau sexuală.

Peste 27 % din bărbați și peste 17 % din femei cred că o femeie trebuie să tolereze violența pentru a-și păstra familia.

Peste 40 % din bărbați și 19% din femei consideră că există momente în care o femeie chiar trebuie să fie bătută.

 

Suntem Asociația ”Casa Mărioarei” - locul unde victimele violenței în familie găsesc forțele pentru noi începuturi și pentru a pune capăt acestui cerc vicios.

Violența NU poate fi acceptată sub nici o formă.

De mai bine de 15 ani de când activăm în Moldova, am depus toate eforturile pentru a reduce aceste triste statistici:

Peste 15 000 de femei au beneficiat de servicii de asistență socială, psihologică, juridică și medicală.

Dacă la început doar 5 % din beneficiarele noastre reușeau să iasă din ciclul violenței, astăzi această cifră e de 58 %.

Anual circa 600 de femei sunt informate și consiliate cu privire la drepturile și obligațiile lor în temeiul legii.

 

”Casa Mărioarei” este nu doar un adăpost, este casa schimbărilor tale pozitive. Niciodată nu te lăsa bătută, sub nici o formă.

Te invităm să faci cunoștință cu activitățile noastre și dacă te afli în dificultate, nu ezita să ceri ajutor, pentru că întotdeauna se va găsi cineva care să ți-l ofere.

News

16 zile de activism împotriva violenţei în bază de gen

16 zile de activism împotriva violenţei în bază de gen

Cu fiecare zi,voluntarii nostri devin tot mai creativi. Ne bucurăm mult că avem susținători, pentru a combate violența în familie.

Orange Day!

Orange Day!

Campanie internaţională de prevenire şi combatere a violenţei împotriva femeilor şi fetelor.  sursa: AntiViolenta.md

Fii voluntar!

Fii voluntar!

Voluntariatul este o formă de activitate accesibilă şi constructivă pentru elevii şi studenţii care sunt gata să ofere o parte din timpul lor activităţilor de prevenire şi combatere a fenomenului de violenţă în familie. Asociaţia Împotriva Violenţei în Familie"Casa Mărioarei" promovează activitatea de voluntariat oferind tinerilor posibilitatea de a se autodezvolta....

Implicăte!

Implicăte!

Paricipă la acţiuni de prevenire şi combatere a violenţei în familie. Fii cel care poate face o schimbare. Doar împreună putem pune capăt durerii!

JoomShaper